Puutyö ja Saneeraus OY
Pihla Ikkunat ja ovet, saneeraus ja puusepäntyöt


Kylpyhuone ja saunatilat ovat meille tärkeimpiä paikkoja kodissamme, tilana paikka jossa korostuu hyvin suunniteltu huonekokonaisuus niin laattojen kuin kylpyhuoneen kalusteiden osalta. hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! 

 


 Sauna kokonaisuuksia:Kylpyhuone voi olla hyvinkin ominaisuuksiltaan pienessäkin tai suuressakin mittakaavassa kuin kylpylä; hyvinvointikeidas keskellä arkea. 

Kylpyhuoneremontilla saadaan hyvin toteutettua pienessäkin tilassa toimivat yksityiskohdat oikein. 


 Kylpyhuoneremontit onnistuvat meiltä ammattitaidolla: 

 • laatoitukset / kaakeloinnit
 • vesieristykset
 • lattialämmitykset
 • kylpyhuonekalusteasennukset
 • laadukkaat yhteistyökumppanit putki-ja sähkötöihin
 • Olemme AVI:n valtuuttama asbesti- ja haitta-aine purkaja

  Teemme suuret ja pienet asbesti ja haitta-aine purkutyöt ammattitaidolla

  Asbestipurku on luvanvaraista työtä, ja sitä ei voi toteuttaa itse. Tämä johtuu siitä, että asbestipurku on perehdyttömän henkilön toimesta mahdotonta suorittaa turvallisesti. On vaarana että vaarallista asbestipölyä jää haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Näin ollen purkutyö on sallittua vain asbestipurkutöihin erikoistuneille ammattilaisille.

  Tarjoamme turvallista asbestipurkutyötä Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella!

  Ota meihin yhteyttä!Sauna on suomalaisen paikka ottaa irti arjesta ja nauttia! Saunaremontti toteutetaan tietenkin asiakkaan toiveiden mukaisesti omana remonttinaan tai yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa.

Sinulla on mahdollisuus suunnitella juuri sinulle sopiva löylyhuone eli sauna. Haluatko perinteisempää tyyliä vaiko modernimpaa?

Ammattitaitoiset vedeneristykset kuuluvat kylpyhuone ja saunaremontteihin, ja voit luottaa, että remonttinne hoidetaan asianmukaisesti. Meillä on vedeneristyksen sertifikaatti.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!
Haluaisitko, että me ottaisimme sinuun yhteyttä? Jätä yhteistietosi niin palaamme asiaan!  Ota yhteyttä!/Yhteystiedot